Några alternativ för att skicka över filer

Filöverföring

Filöverföring

Skicka filer med WeTransfer eller Sprend

Vi rekommenderar filöverföringstjänsterna WeTransfer eller Sprend.com för stora filer. Tjänsterna är gratis och är tillgängliga via din webbläsare. Via WeTransfer så kan du skicka fler filer samtidigt till flera olika mottagare, samtidigt som det syns att det är du som är avsändaren. Sprend.com ger bara möjligheten att skicka en fil, till en mottagare och i gratisversionen så går det inte att visa vem avsändaren är för mottagaren. Därav rekommenderar vi först och främst WeTransfer.

Filöverföring med FTP

Har du många eller tunga filer som du vill föra över till oss så kan du alltid göra det via vår FTP-server. Vår allmänna mapp är öppen för alla våra kunder!

FTP adress: ftp://filoverforing.kph.se
Användarnamn: kphkund
Lösenord: kphkund

Var god att observera att de filer du då överför kan ses av andra inloggade.

Har du en egen mapp så anger du dina kontouppgifter för att logga in, då vet du att ingen annan kan se din mapp på vår FTP-server. Har du ingen egen mapp men vill ha det, anmäl dig på info@kph.se så skapar vi en åt dig.

Begränsad åtkomst av FTP i webbläsare

Har du Firefox, Chrome eller Windows Internet Explorer i version 7 eller senare behöver du öppna FTP anslutningen i Utforskaren eller en FTP klient. Antingen klickar på länken och följ anvisningarna i webbläsaren (I det fönster som öppnas – klicka på ”Sida” och välj ”Öppna FTP-platsen i Utforskaren”) eller så öppnar du ett nytt utforskarfönster och skriver in ”ftp://filoverforing.kph.se” i utforskarens adressfält. Du kan även ladda ned en genväg som du kan spara på skrivbordet (högerklicka ”Spara mål som..”).

FTP på Mac

Använder du Mac krävs en FTP-klient, exempelvis Fetch eller Cyberduck.

IP-numret/värd är: 213.132.112.180 eller filoverforing.kph.se

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt