Svanenmärkta flygblad/flyers i både små och stora upplagor

Flygblad/Flyer

Trycka Flygblad/Flyer

När det kommer till flyer så är det viktigt att de står ut och fångar mottagarens intresse direkt. Annars finns det en risk att de åker direkt i närmsta sopkorg och ingen tänker mer på det. Vi hjälper dig med att trycka dina flyers så att de står ut i mängden och dessutom blir prisvärda så att du kan dela ut många.

Få ut det mesta av din flyer

Vi trycker flyers i en mängd olika utföranden, allt från billigast möjliga på vanligt skrivarpapper och bara svart tryck till mer avancerade som du ser på bilden nedan. Det är lätt att göra sin flyer till det där ”lilla extra” och vi har verktygen för det. Produkterna på bilden har stansats ut i ett format som gör att de sticker ut i mängden, men man kan även tänka på att välja ett lite snyggare papper, trycka i färg eller kanske ha med någon form av lack. Är du osäker på hur du ska göra och vilka valmöjligheter som finns så kontakta oss så berättar vi gärna vad vi tror kan vara mest effektivt och prisvärt för dig.

Inspiration

Kika in vår inspirationsbank för att se hur andra flyers sett ut som vi tryckt tidigare.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina flyers kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

QR-kod

Vi kan hjälpa dig att ta fram en QR-kod till dina flyers så att mottagaren lätt kan scanna av och få tag på relevant information.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkt flyer

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina flyers få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt