Om Kph Trycksaksbolaget

Vi vill vara din trycksakspartner. Genom engagemang och nytänkande förmedlar vi flexibilitet, tillgänglighet och samarbete. Hos oss får du Svanenmärkta trycksaker vilket innebär att hela tryckeriet är svanenlicensierat.

Vi arbetar med ett helhetskoncept som erbjuder våra kunder en samarbetspartner både när det gäller trycksaker, stora bilder och Expo och kopieringstjänster. Vi tecknar gärna avtal med våra kunder, både på lokal och riksnivå via Intercopy.

Vi är idag 27 personer, ett bra gäng som gillar ny teknik och problemlösning och som gillar att arbeta i nära samarbete med våra kunder. Vi är drivande medlemmar i Intercopy som finns representerade i 17 städer i Sverige och tillsammans har vi ett antal rikstäckande samarbeten. Intercopy samarbetar kring projektdatabasen intercopy.net samt med ny teknik och nya tjänster som CrossMedia.

Vi arbetar med ett kvalitetssystem i hela produktionsflödet för att säkerställa slutkvalitet och produktion. Målet är certifiering i kvalitetssystemet Certifierad grafisk produktion.

Fullservice och bredd.

Vi på Kph Trycksaksbolaget har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara allt från trycksaker, byggskyltar, banderoller till dokumentation och distribution. Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Exempel på kunder och samarbetspartners är:

Uppsala Universitet, JM Bygg AB, Akademiska Hus, HSB, Landstingsfastigheter, WSP Group, Sveriges radio, Trafikverket

Lena Pettersson, vd,
018-7818101 , lena.pettersson@kph.se

 

KPH - Sidebar misc

Det ska vara enkelt att beställa trycksaker. Hos oss tar det bara ett par klick!

Gå till Tryckportalen