Kph är ett svanenmärkt tryckeri

Vi erbjuder digital och grafisk kommunikation

Mer än 50 år i Uppsala

Ingen verkan utan orsak. Vi gör vårt yttersta för att alla företag och organisationer ska kunna dela med sig om vad som händer, vad som erbjuds och vad de vill göra – vara utåtriktade.
Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning. Vi kan ta hand om hela kampanjen men vi kan också vara bollplanket och utföraren.

Kph är ett familjeföretag. Vi servar 1500 kunder med snabba produkter och smarta tjänster inom digital och grafisk kommunikation. Varje år har vi över 3000 uppdrag. Kph finns för entreprenören, föreningen, butiken, myndigheten, konsulten och företaget. Vi finns för att stödja med profilmaterialet, kampanjerna, med att bidra till att göra mötet, utbildningen, konferensen effektiv och lyckad.

Hos oss får du Svanenmärkta trycksaker och vi har en tydlig idé om kvalitet och hållbarhet.

Kph är ett Svanenmärkt tryckeri

Det är viktigt för företag och organisationer att sprida information, komma ut med erbjudande och upprätthålla dialog. Hur ska vi annars utveckla samhället? Det är också viktigt att all kommunikation görs så smart och medvetet som möjligt. Vi ser till att de material och metoder vi använder är så effektiva och skonsamma som möjligt, att våra processer är standardiserade och kvalitetssäkra.

Gör gärna så få trycksaker som möjligt

Kanske det mest hållbara – vi kan hjälpa dig att hålla upplagorna nere. Du beställer bara de böcker, visitkort, foldrar som du behöver just nu. Här har vi en helt annan teknik och helt andra arbetssätt jämfört med hur branschen traditionellt ser ut. Vi gör det enkelt, med smarta system och snabba processer, att komplettera med nya om det skulle behövas.

Certifierad Grafisk Produktion

Kph genomgår nu en certifiering i enlighet med CGP (Certifierad Grafisk Produktion) som på svenska motsvarar kraven i ISO 12647. Syftet är att säkerställ kvalitet i produkten inom exempelvis färgåtergivning men även i produktionsprocessen. Vi garanterar samma fina tryckresultat – gång på gång. Certifieringen omfattar sju delmoment – vilka de är och hur certifieringen går till finns information om här: Certifierad Grafisk Produktion

Leveransvillkor

Vi följer Allmäna leveransvillkor för grafiska prestationer 2010 (ALG 10), läs mer om det här. Leveranstid är 1-5 dagar, eller enligt överenskommelse, beroende på typ av beställning.

Exempel på våra kunder är Uppsala Universitet, Ur&Penn, Sirius, JM Bygg AB, Akademiska Hus, HSB, Landstingsfastigheter, Svenska Kyrkan, Diabetesförbundet, GE och Fresenius Kabi.

Lena Pettersson, vd
018-7818101 , lena.pettersson@kph.se

Org. nr. 556443-0584

Fotografier på denna webbplats:
På startsidan kommer bilderna från Unsplash. I övrigt är bilder fotograferade av Sara Djurström, Olof Holdar och Elin Pettersson. Bilder finns även från Pixabay.

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Komma ut och skapa affärer i Uppsala?

Prata med oss om hur ditt företag kan vara mer närvarande
genom digital och grafisk kommunikation.
Ingen orsak utan verkan.

Vad har du på gång?

Digital och grafisk kommunikation

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt