Vi trycker och designar rollups i flera olika format och utföranden

Rollup

Trycka Rollup

Rollup är ett snyggt och enkelt sätt att snabbt presentera sig och sin idé på ett möte, mässa, presentation etc. Fungerar med rullgardinssystem, enkelt att frakta och montera upp. Standard är 85×200 cm men vi har både smalare och bredare rollups på lager. Vill du ta lite plats rekommenderar vi en rollup på 150 cm bredd! Vi erbjuder en ekonomirollup samt flera olika märkessystem.

product-rollup-1

Mall för rollup

Under FAQ & Guider så finns både guider för hur du skapar en tryckfärdig pdf och mallar i InDesign för olika format på rollups. Bara att ladda ner och börja skapa din rollup!

Så här snabbt monterar du upp en rollup

Design till rollup

Har du inget färdigt original till dina rollups? Vi har en kunnig originalavdelning som gärna hjälper dig att ta fram en snygg design till din rollup. Vanligt är också att våra kunder har en gammal rollup som de vill uppdatera, men saknar originalet som den gamla rollupen trycktes från. Även det hjälper vi till med!

När man gör design till rollups är det många saker att tänka på. Bland annat var rollupen är tänkt att stå och att blicken träffar rollupen högt upp. Lägg inte din logo i foten om du vill att det ska vara tydligt vem som är avsändaren. Då missas den lätt. Vill du skapa ditt original själv, men har lite funderingar på vad man ska tänka på är det bara att slå en signal eller skicka iväg ett mail så hjälper vi dig.

Våra rollup

Våra standard format på rollup är 120 cm, 100 cm, 85 cm och 60 cm. Genom att till exempel använda samma bild på rollups i olika format kan man skapa en häftig effekt!

Mini rollup

Utöver de stora rolluperna så gör vi även mini rollups. Perfekt produkt för att lyfta fram ett budskap på ett bord eller liknande. I vår inspirationsbank så hittar du fler bilder på den här minirollupen.

Vi gör mer än bara färg på papper eller tyg

Ert tryckeri i Uppsala kan hjälpa er med allt från fotografering, originalarbete, bildhantering och scanning. Kom gärna till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt