Svanenmärkta block i alla möjliga utföranden

Block

Trycka Block

Block kan se ut på många olika vis, dels rutiga, randiga eller blanka. Men man kan också göra block av ordersedlar, fakturapapper, korrespondenskort och mycket annat. Vi anpassar blocken efter just ditt behov. Allt från vilken storlek som passar dig bäst till vilket tryck, hur många ark i varje block eller om du behöver karbonpapper.

I vår inspirationsbank så hittar du en hel del olika block, kika gärna in där och låt dig inspireras. Har du frågor så är det bara att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

 

Block_spiral_tumnagel_30x20

Bra att tänka på

Se till att ha bra med marginal på den sidan där blocket ska limmas, eller spiralen ska sitta. Om blocket ska utsättas för mycket slitage och behöver hålla så kan det vara en bra idé att laminera omslaget, så att det ser bra ut länge. Vi har både matt och blankt laminat.

Hjälp med att skapa ett original för block

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur ditt block kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis.

Vill du skapa en tryckfärdig pdf själv?

Behöver du hjälp att skapa en tryckfärdig pdf för dina block? Vi jobbar med standarder som finns i adobe-programmen. Under menyn FAQ & Guider hittar du checklistor, steg för steg guider och annat som kan vara bra att tänka på när man skapar en tryckfärdig pdf.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta block

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina block få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt