Vi har servat byggprojekt med digitala och grafiska tjänster i mer än 50 år

Ritningskopiering, projektdatabaser och scanning

Stöd till byggprojektet

Kopiering, plottning, utskrifter med svart tryck på vitt eller färgat papper. Våra standardfärger på papper är vit, blå, rosa och beige. Vi kan även printa på film och tyvek – ett vattentåligt material som gör att du inte behöver laminera dina kopior.
Vi har bra printrar för snabba utskrifter i både svartvitt och färg. Passar utmärkt för ritningar, affischer och illustrationer. Vi är experter på bopärmar och dokumentation.

DOX – för hela byggprojektet

DOX är ett av marknadens bästa, internetbaserade projektportaler. Det är plattformsoberoende och dessutom synnerligen användarvänligt och älskat av våra kunder. DOX låter dess användare dra nytta av en rad funktioner som underlättar hela byggprocessen, från förfrågan till arkivering. Dokument, ritningar, bilder och andra typer av digital media – allt för att byggprojekt ska hålla ihop – lagras på ett strukturerat och användarvänligt sätt.

Vi tycker att det är viktigt att användarna känner trygghet i att deras dokument lagras på ett säkert och effektivt sätt inom landet samtidigt som användarna alltid har en kontaktperson att kontakta. Det är det DOX kallar det personliga molnet.

Mer information finns att se och läsa på www.dox.se

Scanningtjänster

Vi kan scanning av både dokument och ritningar till det format som ni vill arbeta vidare med. Kom till oss med dina pärmar, böcker, bilder, dokumentation och rapporter eller hela arkivet och vi skapar hanterbara filer i pdf eller andra format. Scanning av gamla handlingar, rensning och upprätning och namngivning enligt önskemål.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande kedjan Intercopy.

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Digital och grafisk kommunikation.

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt