Konsten att kommunicera

För att göra det riktigt enkelt

Tjänster

Vi hjälper entreprenörer, små och stora företag, organisationer och myndigheter. Med deras kampanjer, deras profilering och deras möten.
I grunden har vi en uppsjö av digitala och grafiska produkter. Men runt produkterna har vi, i samarbete med kunder och leverantörer, utvecklat tjänster med fyra inriktningar:

 • Enklare administration – ordning och reda i flödet av trycksaker
  Ett sextiotal av våra kunder använder vår tryckportal för att hålla ordning på versioner av trycksaker, beställningar och för att enkelt kunna beställa nytt.
 • Minskade kostnader för webbutiken
  Vi tar hand om din webbutik – dvs administration, lagerhållning, webbtjänst och distribution av material till medborgare, kunder eller medlemmar. VI gör det i din visuella identitet och ser till att löftet om tillgänglighet och enkelhet alltid infrias.
 • Ökad effekt i varumärkesbyggandet
  Vi hjälper dig med design och budskap, hjälper dig att välja rätt kanaler, kanalmix och tillfällen. Hjälper dig komma igång med kunddialog och nyhetsbrev.
 • Planera och genomföra det stora mötet
  För utbildningen, seminariet, om ni ska hålla i eller delta på en mässa.
  Vi kan stödja innan, under och efter. Med administrationen, inbjudningarna, registreringen, profileringen och materialet både inför och under samt dokumentation och uppföljning.

I högermenyn kan du se och läsa mer om ett urval av våra specifika tjänsteerbjudanden.
Ta gärna kontakt med någon av våra säljare/projektledare.

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

Aktiva kunder

1 500

Uppdrag per år

6 700

Tryckportaler

60

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Digital och grafisk kommunikation.