Ingen verkan utan orsak

För fart på affärerna eller ökat engagemang

Marknadsföringen och kampanjen

Material för marknadsföring kan vara affischer, broschyrer, dekaler, direktreklam, foldrar, mappar, vykort, flyers, utställningsmaterial och andra trycksaker. Du kanske vill komma igång med dialog i dina egna digitala kanaler eller genom att starta ett nyhetsbrev?
Vi är ett stöd för att du ska kunna dela med sig om vad som händer, vad som erbjuds och vad du vill göra – vara utåtriktad.

Du kan söka dig fram i menyn här bredvid, i trycksaker A-Ö eller i fritext. Du kan också skicka en fråga till oss eller öppna en chat och beskriva dina behov så kommer vi snabbt framåt.

Kampanj i flera kanaler

Om du vill uppmärksamma en förändring, ge ett erbjudande kan vi hjälpa dig med både planering och genomförande. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning. Vi kan ta hand om hela kampanjen men vi kan också vara bollplanket och utföraren.
Vi hjälper dig att definiera målgruppen samt forma en kampanjplan – välja kanal, tillfällen, budskap och på vilket sätt vi ska avläsa och följa upp effekten. Det kan vara dina egna kanaler och forum, dina egna register i kombination med sociala medier, tryckta enheter samt digital annonsering.

Så här går det till:

  • Är det en enskild trycksak du är ute efter. Gå till vår Webshop eller skicka oss ett meddelande så går det snabbt med offert, beställning och produktion.
  • Har du en idé om en insats eller en kampanj? Boka ett möte och berätta för oss om din idé och situation, vilka resurser du har och vad du vill ska hända
  • Efter mötet får du snabbt ett förslag av oss som handlar om vårt bidrag och en tanke om vad som kan göras och vad det skulle kunna resultera i
  • När vi kommit överens om omfång och insatser har vi en plan och är snabbt igång och jobbar

Ordning och reda på marknadsmaterialet med tryckportalen

Vi har idag fler än 60 kunder som använder vår tryckportal, bland annat för att få ordning och reda i flödet av kampanj- och marknadsmaterial. För att hålla ordning på uppdateringar och på tidigare beställningar. För att enkelt kunna göra justeringar och beställa nytt.

Runt själva trycksakerna kan vi hjälpa dig med att:

  • Välja rätt papper, papperstjocklek och efterbehandling
  • Välja rätt metod för att binda trycksakerna om det är flera sidor eller en bok
  • Utforma trycksaken – välja design, bilder och budskap
  • Överföra och optimera dina digitala filer för att skapa det bästa resultatet

En viktig sak till. Ta gärna fram så lite kampanjmaterial som möjligt.

Vår tjänst är inriktad på att snabbt ta fram det material du är säker på att du behöver. Startsträckan är kort för att göra fler. Vem vet, kanske du vill göra förändringar i budskapet eller erbjudandet? Kanske behovet var mindre än du trodde för att skapa den effekt du söker? Det är resursslöseri och onödigt att betala för det som inte används.

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Digital och grafisk kommunikation.

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt