Vi trycker direktreklamen och skräddarsyr utskicken

Direktreklam

Trycka Direktreklam

Med hjälp av variabeldata kan vi hjälpa dig att skräddarsy dina utskick och direktreklam för att nå varje specifik mottagare med precis rätt information. Det kan vara allt från nyhetsbrev, säljbrev, inbjudningar, informationsblad, vykort, broschyrer och andra trycksaker. Självklart trycker vi direktreklamen, plockar ihop alla trycksakerna, adresserar och levererar direkt till posten – allt för att underlätta för dig.

Effektivt att trycka adresserad direktreklam

När du vill nå ut med ett budskap till en större målgrupp är tryckt direktreklam ett av de mest effektiva sätten att uppnå resultat. Flyers eller kataloger, en sommarhälsning eller inbjudningar – oavsett vilken direktreklam du behöver få tryckt hjälper vi dig från projektstart till -slut, för vi vet hur kostnadseffektiv denna kommunikationsmetod kan vara. Välkommen till oss med alla dina frågor om tryckt direktreklam.

Original till direktreklam

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material till din direktreklam? Vår originalavdelning kan hjälpa dig ta fram ett förslag på hur din direktreklam kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Vår crossmediatjänst – perfekt komplement till direktreklam

Ett ypperligt komplement till tryckt direktreklam är vår crossmediatjänst. Crossmedia betyder marknadsföring över flera medier och inkluderar personliga hemsidor, e-post utskick, sms och mycket mer. Läs mer om hur du kan strukturera kampanjer i flera kanaler.

QR-kod för direktreklam

Vi kan hjälpa dig att ta fram en QR-kod till din direktreklam så att mottagaren lätt kan scanna av och få tag på relevant information. Om du använder dig av vår crossmediatjänst skulle QR-koden kunna leda till deras personliga sida.

Print on demand – Tryck bara så mycket direktreklam du behöver

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp mer av din direktreklam när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkt direktreklam

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också din direktreklam få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker? Kontakta oss, så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri i Uppsala och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt