Svanenmärkta broschyrer med många olika tillval!

Broschyrer

Trycka Broschyrer

Broschyrer kommer i många olika former och utseenden, men vanligast är att det är i A4 eller A5-format och klamras i ryggen. Vi har många olika papper att trycka på, för att få fram rätt känsla som du vill att din broschyr ska ge. Efterbehandlingen är också en viktig del att tänka på när man bestämmer utseendet på broschyren. För ett lyxigare och hållbarare resultat kan vi laminera omslaget. Utöver att ha klamrad rygg så kan man också ha en spiral eller ett limbundet omslag.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina broschyrer kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Olika falsningar och format

Man behöver inte alltid tänka att en broschyr ska vara klamrad, eller bundet på något annat vis i ryggen. Man kan även göra olika former av bland annat dragspelsfalsning, eller andra typer av falsningar på olika format. Just denna i filmen är en 8-sidig A5 med dragspelsfalsning.

Vad är skillnaden mellan folder och en broschyr?

Det är helt enkelt ark-antalet. Hade vart lätt att säga sidantalet, men det stämmer inte riktigt då en folder kan falsas med flera veck och därav bli fler ”sidor”. En broschyr har flera ark som binds ihop, oftast med en klammer i ryggen, men det finns även andra alternativ som limbindning och spiral.

Inspiration

Kika in vår inspirationsbank för att se hur andra broschyrer sett ut som vi tryckt tidigare.

QR-kod

Vi kan hjälpa dig att ta fram en QR-kod till dina broschyrer så att mottagaren lätt kan scanna av och få tag på relevant information.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkt broschyr

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också din broschyr få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt