Standardmallar eller helt enligt dina önskemål

Almanacka

Trycka almanacka

Vi har standardmallar för almanackor med klar almanacksdel, en spiral i överkant och ett hål för att kunna hänga upp almanackan. Men vi har stora möjligheter i vår produktion så tveka inte att fråga om du vill ha en annan lösning på din almanacka. Ska den tåla lite mer kan det vara bra att laminera sidorna tex, eller att man häftar den som en broschyr. Som sagt, många möjligheter finns och vi berättar gärna mer för dig hur vi kan göra din almanacka personlig!

Almanacka för din förening

Ansgars ryttare har tryckt sin almanacka hos oss i flera år, och det blir en riktigt snygg produkt som vi är stolta över att vara leverantör till. Kika in filmen för att se en glimt av almanackan och kanske för att få lite inspiration.

 

Original

Har du scannat in bilder själv, eller digitalt så är det bra att tänka på att det ska vara bra upplösning för bästa resultat. Är du osäker så kan vi dubbelkolla dina bilder innan du beställer.

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina almanackor kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta almanackor

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina almanackor få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag.

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt