Låt oss trycka register i små och stora upplagor

Register

Trycka Register

Vi kan allt om att trycka register

Att ha ett eget, tryckt register istället för ett standardregister i en pärm gör att hela innehållet känns mycket lyxigare och mer personligt. Vi trycker texten du vill ha på flikarna, sen stansar vi ut dem i ett format som passar.

Kontakta oss så kan vi berätta mer! Vi kan ge dig bra förslag på vad man bör tänka på för att få det snyggt och prisvärt när man trycker register.

Fördelar med ett eget tryckt register

Det är lika viktigt att bygga sitt företags identitet inifrån som det är att marknadsföra sig utåt. Verksamhetens samtliga dokumentsamlingar får sig ett lyft och det gör mycket för den interna uppfattningen om företaget som en samlad enhet. Det medför också att företagets ledord och värderingar uppmärksammas dagligen i det faktiska arbetet. Därför rekommenderar vi på Kph alltid att man ska låta trycka register anpassade efter företaget.

Hela pärmen

Självklart kan vi hjälpa dig med hela din pärm. Vi trycker registret, plockar i pärmen med registret och eventuellt övrigt material och sen levererar vi det
dit det ska. Våra standardpärmar och register är vita, men har du andra önskemål med färg på både pärm och register kan vi självklart lösa det med.

Original

Om du behöver hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig ta fram ett förslag på hur dina tryckta register kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om det under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler register när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön kommer du alltid ha aktuella tryckta register.

Svanenmärkta register

Vi är stolta över vår svanenmärkning. Trycker du hos oss kan också dina register få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter. På vår hemsida får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker Kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt