Enkelt standardpapper, ett högblankt exklusivare eller kanske mer hållbar väv?

Poster

Trycka Poster

Vi trycker allt från mindre postrar upp till stora format och det finns många olika material att välja på. Ett enkelt standardpapper, ett högblankt exklusivare eller kanske mer hållbar väv? Beställ din poster i webbshoppen eller kontakta oss så berättar vi mer och ger förslag på vad som skulle kunna passa just din poster.

Standardformat för en poster

Det kan vara lite förvirrande med alla dessa format. Posters trycks ofta i andra format så som 30×40, 50×70 eller 70×100 istället för i A3, A2 eller A1. Vill du läsa på mer om standardformat och vilka mått det egentligen är så kan du läsa vår artikel om standardformat.

Tryckfärdig pdf

För att minska kostnaden och korta ner leveranstiden för din poster så är det bra att lämna in en tryckfärdig pdf. På Kph så jobbar vi med standarder som finns med i adobe-programmen, hur du gör dina inställningar för tryck läser du mer om på FAQ & Guider.

Känns det krångligt? Lugn bara. Vi hjälper dig så klart om du behöver.

Inspiration poster

Kika in vår inspirationsbank, där hittar du inspiration på andra postrar/affischer och andra trycksaker som vi gjort.

Vi gör mer än bara färg på papper eller tyg

Vi kan hjälpa er med allt från fotografering, originalarbete, bildhantering och scanning. Kom gärna till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Affisch_poster_tumnagel_30x20

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt