Svanenmärkta böcker i både små och stora upplagor

Böcker

Trycka Böcker

Vi trycker böcker i många olika format och utföranden, de flesta har limbunden rygg men det finns även andra alternativ. Kika in böckerna i vår inspirationsbank för att få inspiration. Har du frågor så hjälper vi dig gärna med vad som kan vara bäst och mest prisvärt för dig.

Olika utseenden på böcker

Det finns många olika saker att tänka på när det kommer till utseendet av en bok för att det ska få rätt känsla. På många böcker vi trycker så är det en limbunden rygg, men det finns även andra alternativ med skyddsomslag och hård pärm. En bok som det ska bläddras mycket i kanske kan vara bra att ha en spiral på? För att omslaget ska hålla sig snyggt länge så laminerar vi omslaget, med matt eller blank laminat beroende på vad som passar boken bäst.

Tillsammans med kunden så tar vi fram en slutprodukt som förmedlar rätt känsla och som både vi och kunden känner oss stolta över!

En boks väg!

Följ boken ”Bromsa åldrandet, bli Beauty Forever av Janet Sandberg” på vägen genom vår produktion.

Original

Det är viktigt att ha ett bra grundmaterial för att få en så snygg bok som möjligt.

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina böcker kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan. Tveka inte att be om hjälp om du känner dig osäker.

Ryggbredd

Om du gör originalet själv och vill lägga till en text på ryggen så kan du räkna ut ryggens bredd >>här<<.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta böcker

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina böcker få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt