Svanenmärkta inbjudningskort i både små och stora upplagor

Inbjudningskort

Trycka Inbjudningskort

Vi trycker inbjudningskort i alla möjliga former och varianter. Inför bröllop, dop, kalas, examen, olika evenemang och mycket mer. Vi hjälper dig att få personliga inbjudningskort som sticker ut i mängden. Med variabeldata kan vi anpassa inbjudan så att varje inbjudan är personlig, vilket skapar mervärde.

Kontakta oss så berättar vi mer, och vi ger gärna förslag på vad man kan göra för att få just din inbjudan att sticka ut ur mängden. Eller vad man kan tänka på för att få en billigare produkt. Kanske svart tryck på ett färgat papper?

 

Inbjudningskort_dubbelsidigt_tumnagel_30x20

Att skapa en tryckfärdig pdf för dina inbjudningskort

Under menyn FAQ & Guider så finns det checklistor och steg för steg-guider för hur man skapar en tryckfärdig pdf på bästa vis. Vi jobbar efter standarder som finns i adobe-programmen. För det är klart att underlaget spelar roll för slutresultatet. Känner du att det känns lite för omständigt så har vi en kunnig originalavdelning som gärna hjälper dig.

Layout och grafisk form

Vår originalavdelning kan inte bara hjälpa dig med att skapa en tryckfärdig pdf, de kan också hjälpa dig att ta fram ett original från start. Behöver du hjälp med layout och grafisk form så är det bara att kontakta oss!

Kuvert

Behöver du kuvert till din inbjudan? Vi kan beställa hem kuvert som passar din inbjudan och leverera tillsammans med upplagan. Eller så kan vi trycka adressen på kuverten, plocka i den tryckta inbjudan och leverera direkt till posten.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker. Vi spar alltid ditt material som vi tryckt från, så vill du beställa fler är det bara att ringa eller maila så trycker vi flera exakt likadana som tidigare.

Svanenmärkta inbjudningskort

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina inbjudningskort få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt