Du där, öka effekten i kommunikationen!

Stora möjligheter att rikta budskapet

Gör dina trycksaker personliga

Idag finns stor möjligheter att öka effekten i kommunikationen genom att pröva, rikta, anpassa budskap till olika målgrupper och agera i olika kanaler. Det gäller både i digitala kanaler som i grafiska enheter. Varför? För att det ger större effekt och ju mer du prövar desto mer kommer du lära dig om vad som fungerar i just din situation.

Variabeldata – olika innehåll på varje trycksak

Med variabeldata kan information byts ut på varje exemplar av en trycksak. Det kan vara namn, adress, men det kan också vara riktade budskap, bilder eller personliga frågeställningar.  Det kan också röra sig om numrerade trycksaker för exempelvis biljetter eller liknande. Allt som behövs egentligen är en excelfil med ett register. Har du inget färdigt material så kan vi hjälpa dig att ta fram original.

Föra in streckkoder och QR-koder

Det är också möjligt att lägga in variabla streckkoder eller personliga QR-koder. Att ha en variabel streckkod eller QR-kod på en biljett underlättar incheckningen vid exempelvis ett event.

Kommunikation i flera kanaler och mot flera målgrupper

Vi använder verktyget Crossmedia för inbjudningar, events, nyhetsbrev, erbjudanden, löpande informationsbrev, kampanjer, kundundersökningar och kundvård. Det möjliggör kommunikation genom personliga hemsidor som i kombinationen med fysiska och digitala utskick kan resultera i interaktiva svar i realtid. Det finns stora möjligheten för att anpassa kommunikationen i både kanal, innehåll och utformning.

Så här kommer du igång:

  1. Boka ett möte och berätta för oss om din idé, verksamhet, målgrupp, vilka resurser du har och vad du vill ska hända
  2. Efter mötet får du snabbt ett förslag av oss som handlar om vårt bidrag och en tanke om vad som kan göras och vad det skulle kunna resultera i
  3. När vi kommit överens om omfång och insatser är vi snabbt igång.
  4. Du är utåtriktad, syns, vill något och positiva saker händer.

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Digital och grafisk kommunikation.

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt