Konferens

Konferensmaterial

Med konferensmaterial menas trycksaker som är bra att ha inför en konferens, som tex anteckningsblock, konferensblock, konferensmaterial, namnskyltar och utbildningsmaterial.

Vi trycker konferensmaterial i många olika utföranden, storlekar och på många olika material.

konferensmaterial_790x340

Variabla trycksaker

För att personifiera trycksaken så kan man göra den variabel, med både text och bild.
Då blir det betydligt mer intressant för mottagaren. Kanske kan varje konferensdeltagare få ett konferensblock med sitt namn på?

Crossmedia

En intressant produkt är crossmedia – marknadsföring över flera medier, vi har flera kunder som använder sig av det just inför olika event och konferenser. Kontakta oss så kan vi berätta hur du skulle kunna få nytta av det inför ditt event.

Tryckportalen

Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur ditt marknadsmaterial kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Fullservice och bredd.

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara de flesta material och format, många utställningsmaterial och olika märken och olika typer av montering och efterarbete.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Helhetskvalité, service- & lösningsorienterade

   

Här kommer det stå ett antal stycken om er som företag (som ett kortare utdrag av “Om oss”-sidan).

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt