För konferensen, stormötet, seminariet, mässan eller utbildningen

När människor och idéer möts

Effektiva möten och konferenser

Kph har en mängd uppdrag där vi hjälper företag och organisationer att skapa effektiva möten – konferenser, seminarier och utbildningar. Där vi är ett stöd både före, under och efter själva evenemanget.

Vi hjälper dig inför, under och efter

  • Med administrationen, inbjudningar och registrering. Med att planera och genomföra så att rätt personer känner till och anmäler sig till evenemanget. Att deltagarna har rätt information, förkunskaper och förväntningar.
  • Med profileringen av själva evenemanget. Att det finns namnskyltar och att rätt typ av material på plats. Att det ser snyggt och enhetligt ut i det fysiska rummet men också i det digitala och tryckta materialet. Vill du ha hjälp att filma – för livesändning eller dokumentation – så hjälper vi till med det också.
  • Med att dokumentera evenemanget, sprida materialet och göra det digitala tillgängligt, följa upp evenemanget och ge möjlighet till en ökad dialog.

Så här går det till:

  1. Är det en enskild trycksak du är ute efter. Gå till vår webshop eller skicka oss ett meddelande så går det snabbt.
  2. Vill du prata om fler tjänster runt evenemanget? Boka ett möte och berätta för oss om din idé och situation, vilka resurser du har och vad du vill ska hända
  3. Efter mötet får du snabbt ett förslag av oss som handlar om vårt bidrag och en tanke om vad som kan göras och vad det skulle kunna resultera i
  4. När vi kommit överens om omfång och insatser har vi en plan och är snabbt igång och jobbar

Ska deltagarna presentera vetenskapliga posters?

Är det en sammankomst där deltagarna ska presentera vetenskapliga posters? Vi har erfarenhet av att ta fram poster-mallar, skapa enkla webbtjänster med din profil där deltagare kan hämta mallar och annan information för att sedan beställa utskrift och distribution av själva postern och/eller tryck av handouts.

Ordning och reda med tryckportalen

Vi har idag fler än 60 kunder som använder vår tryckportal för att få ordning och reda i flödet av material. För att hålla ordning på uppdateringar och på tidigare beställningar. För att enkelt kunna göra justeringar och beställa nytt. Flera av kunderna jobbar med återkommande evenemang och möten.

Konferensmaterial med deltagarnas namn

Vi kan ta fram konferens- och utbildningsmaterial med så kallad variabeldata. Det betyder att konferensblock, åhörarkopior eller liknande kan tas fram med varje deltagares individuella namn.

Se våra trycksaker: anteckningsblock, konferensblock, program, åhörarkopior, handouts, broschyrer, namnskyltar och pärmar eller häften med utbildningsmaterial. Det kan också gälla rollups, vepor, flaggor eller giveaways som profilerar evenemanget.

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt