Smarta kommunikationslösningar för att maximera effekten

Planera, aktivera, lär!

Vårt verktyg Crossmedia

Crossmedia är som gjort för alla typer av inbjudningar, events, nyhetsbrev, erbjudanden, löpande informationsbrev, roliga kampanjer och kundundersökningar.
Möjligheten att skapa effekt genom att anpassa innehåll, tidpunkt, kombination av kanaler samt budskap mot olika målgrupper är stor.

Göra sig synbar för målgruppen är viktigt

Många är online och söker information. Det gäller idag att ligga steget före i sin kommunikation och vara närvarande i flera olika kanaler på flera olika sätt. Här har Crossmedia sin absoluta styrka med nyhetsbrev för både tryck och e-post, personliga webbsidor, sms-kommunikation och trycksaker. Resultatet ger ökad svarsfrekvens, ökad försäljning, mätbarhet i realtid av aktiviteter samt en ökad kunskap om mottagarna.

Mätbar kommunikation över flera kanaler

Med Crossmedia kan du hela tiden följa responsen via hemsidan eller i mobilen. Här kan du mäta, analysera och finslipa argument och information. Du får upp hela din kampanj i en skräddarsydd vy i din dator, surfplatta eller mobil och i varje kampanj får du ökad kunskap om din målgrupp och vad som ger effekt.
Exempel på funktioner och kanaler är SMS-kommunikation, QR-koder för finess och funktionalitet, tryck med variabeldata för personifierade budskap, betallösning (PayPal) för direktbetalning och personifierade bildlösningar.

Crossmedia har många fördelar

 • Olika medier i effektiva kombinationer
  Kombinationen av kanaler kan utan begränsningar varieras efter behov. Ett media kan följas av ett annat för att sedan aktivera ett tredje.
 • Skräddarsydda utskick/kampanjer
  Tekniken finns och den är lätt att forma. Varje kund och projekt har sina förutsättningar och det är viktigt att nå målgruppen där de är och när de är mottagliga.
 • Personifierade budskap
  Riktade budskap skapar intresse! Med anpassning och personifiering ökar möjligheten till en högre svarsfrekvens.
 • Responsivt
  Kan lätt anpassas till olika format och media, när som helst och hur som helst.
 • Total mätbarhet
  Vi mäter effekten kontinuerligt och du kan följa det i realtid!

Så här fungerar Crossmedia, det bygger på:

 1. Databas / register
  Med hjälp av en befintlig kunddatabas eller ett inköpt register kan ditt budskap skräddarsys dynamiskt. Ju mer du vet om din mottagare desto personligare kan kommunikationen bli. Eller så startar man helt enkelt från en tom databas som utvecklas allteftersom kampanjen utförs.
 2. Utskick / kommunikation
  Ett utskick via e-post eller postalt går ut till utvalda mottagare som vägleds till en egen hemsida för kundundersökning, bokning eller annan aktivitet. Som sedan i sin tur kan lede till vidare kommunikation i någon annan kanal.
 3. Respons / mätbarhet
  Besökarens aktiviteter registreras och sparas i databasen för att sedan användas för exempelvis uppföljning eller vidare kommunikation.

Så här går det till

 1. Skriv till oss eller boka ett möte och berätta för oss om din idé och situation, vilka resurser du har och vad du vill ska hända
 2. Efter mötet får du snabbt ett förslag av oss som handlar om vårt bidrag och en tanke om vad som kan göras och vad det skulle kunna resultera i
 3. När vi kommit överens om omfång och insatser har vi en plan och är snabbt igång och jobbar

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Digital och grafisk kommunikation.

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt