Svanenmärkta häften i både små och stora upplagor

Häften

Trycka Häften

Ett häfte brukar oftast vara en A4 eller A5 häftad i ryggen som en broschyr, eller en enkel häft uppe i vänster hörn. Kika gärna in kategorierna folder och broschyr som också kan räknas som häfte.

Kontakta oss så kan vi berätta mer och ge förslag på vad som skulle bli mest prisvärt för just ditt häfte.

Skapa tryckfärdig pdf och mallar för foldrar/häften

Under FAQ & Guider så finns det checklistor och steg för steg guider hur du gör för att skapa en tryckfärdig pdf på bästa vis. Vi jobbar med standarder som finns i adobe-programmen, så du behöver inte tänka på att ladda ner olika profiler som har en risk för att bli inaktuella. Det finns även färdiga InDesign-mallar att ladda ner för olika typer av foldrar, där format, marginaler och utfall redan är fixat.

Original & Grafisk form

Har du inget färdigt material och behöver hjälp med layout och grafisk form så har vi en kunnig originalavdelning som hjälper dig att ta fram ett förslag utifrån dina önskemål. Det är bara att kontakta oss, beskriv vad du vill ha hjälp med så ser vi till att rätt person hjälper dig.

Inspiration på häften

Vill du se hur andra har gjort? I vår inspirationsbank finns massvis av inspiration!

QR-kod

Vi kan hjälpa dig att ta fram en QR-kod till ditt tryckta häfte, så att mottagaren lätt kan scanna av den och få tag på relevant information.

Vad är skillnaden mellan folder och en broschyr?

Det är helt enkelt ark-antalet. Hade vart lätt att säga sidantalet, men det stämmer inte riktigt då en folder kan falsas med flera veck och därav bli fler ”sidor”. En broschyr har flera ark som binds ihop, oftast med en klammer i ryggen, men det finns även andra alternativ som limbindning och spiral.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler häften när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkt häfte

Vi på ditt tryckeri i Uppsala är stolta över vår svanenmärkning.  Trycker du hos oss på Kph kan också dina häften eller dina andra trycksaker få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter. Här på vår hemsida får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker? Kontakta oss så hittar vi en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt