Svanenmärkta konferensblock i både små och stora upplagor

Konferensblock

Trycka Konferensblock

Ett konferensblock är ett mindre block än ett anteckningsblock. Ofta är det i formatet A5 och ca 10 blad per block. Ett måste i en konferensmapp, eller att bara ha liggandes i ett konferensrum för deltagarna att ta vid behov.

Kontakta oss om du undrar över något. Vi hjälper dig gärna!

Block_limbundet_tumnagel_30x20

Anteckningsblock, konferensblock eller bara block?

Vad är vad egentligen. Självklart gör vi alla möjliga typer av block. Läs mer om anteckningsblock och block, eller spana in vår inspirationsbank för både block och andra produkter!

Format

Som vi nämnde tidigare så finns det många olika utföranden på konferensblock. Oftast så trycks dem i A4 eller A5, men det fungerar lika bra att trycka i vilket format som helst. Att trycka på ett annat format än standard kan få ditt block att sticka ut lite extra, om det är det som är syftet med blocket. Självklart kan man också välja exakt hur många ark som blocket ska innehålla.

Bindningar och extra tillval

Det finns några olika bindningar som vi oftast använder. Allra vanligast på konferensblock är att man limbinder anteckningsarken i små buntar med en kartongbaksida för stadga. Men man kan också sätta en spiral i överkant eller göra ett limbundet omslag. Om blocket ska kunna utstå mer slitage så har vi speciella papper som tål både vatten och inte går att riva sönder, men oftast brukar det räcka med att laminera omslaget så att det ser snyggt ut längre.

Tryckfärdig pdf för konferensblock

Under menyn FAQ & Guider så finns checklistor, steg för steg-guider och mallar att ladda ner. Vi jobbar med standarder som finns i adobe-programmen.

Vi kan hjälpa dig att skapa ett original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur din trycksak kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis.

QR-kod

Vi kan lägga in en QR-kod på konferensblocket så att mottagaren lätt kan scanna av och få relevant information direkt i sin smartphone.

Tryckportalen

Vår tryckportal fungerar extra bra för dig som har ett behov att hålla koll på dina trycksaker digitalt och kunna göra lätta och snabba beställningar med bara ett par klick. Det finns många olika möjligheter för hur man kan använda sig av tryckportalen, så som attesterade beställningar osv. Men det vanligaste är att det är en person (eller ett par) som har inloggning och som sköter beställningarna av kontorsmaterialet. Här kan du lägga upp allt som behövs, visitkort och korrespondenskort med variabla fält då du får korrektur direkt på skärmen, eller statiska mallar så som kuvert, block och dyligt. Man kan även lätt ha koll på lagervaror och beställa hela kit som består av flera mallar i ett enda svep. Vi går gärna igenom med dig hur dina behov ser ut och skapar din egna tryckportal därefter.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta konferensblock

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina konferensblock få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt