Vad är
rollup?

Vad är rollup?

Har du någonsin undrat vad en rollup är? Här får du äntligen svaret!

Vad är en rollup?

En rollup är ett marknadsföringsmaterial som till största delen består av en bildvåd med tryck av bilder och/eller text på. I en rollup medföljer också en bas och en pinne. Pinnen fästs i basen och gör att rollupen kan stå upp, vertikalt. Ibland ingår även en väska som rollupen kan transporteras i. Rollups är helt enkelt en portabel trycksak som står upp och står ut i mängden. 

Hur används rollups?

Rollups används som marknadsföringsmaterial på alltifrån mässor till på plats hos olika typer av företag. Eftersom de är gjorde för att kunna transporteras enkelt från punkt A till punkt B används de gärna på olika typer av utställningar inom alla typer av branscher. Dessutom är det relativt billigt att trycka på bildvåd. Därför är rollups ett fantastiskt hjälpmedel för att få ut ett budskap. 

Rollup

Mini-rollup från Kph.

Rollups hos Kph

Kph är tryckeriet i Uppsala som kan tryck och design av rollups. Våra standardformat på rollups är från 60 cm upp till 120 cm, men vi erbjuder även mindre så kallade mini-rollups. Välkommen att kontakta oss för att designa rollups med vårt svanenmärkta tryckeri.

Vad har du på gång?

Digital och grafisk kommunikation.

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt