Svanenmärkta avhandlingar i både små och stora upplagor

Avhandlingar

Trycka Avhandlingar

Vi trycker mycket avhandlingar, så vill du ha hjälp med att veta vilket som blir snyggast och mest prisvärt just för dig så kontakta oss så berättare vi mer. Det kan också vara värt att kika in menyn Böcker, och böckerna som ligger i vår inspirationsbank.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina avhandlingar kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Ryggbredd

De allra flesta avhandlingarna vi trycker är med limbundet omslag, vilket menas att det blir en rygg på boken där man kan skriva titel med mera. Vill du räkna ut ryggbredden på din bok inför att du ska göra originalet på omslaget så kan du räkna ut det >>här<<.

En boks väg

I den här filmen är det visserligen ingen avhandling som trycks, utan en bok. Men produktionen är såklart densamma! Kika gärna in så får du se hur det skulle kunna se ut när just din avhandling produceras hos oss.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta avhandlingar

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina avhandlingar få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt