Scanna dokument, ritningar och tavlor

Scanning

Scanning

Vi kan det här med scanning. Kph hjälper er scanna både dokument och ritningar till det format som ni vill arbeta vidare med. Kom till oss med dina pärmar, böcker, bilder, dokumentation och rapporter eller hela arkivet och låt oss skapa hanterbara filer i pdf eller ett annat format som passar er verksamhet.

Fördelar med att scanna dokument

En stor del av mångas arbetsdag går åt till att söka efter information, inte sällan bland interna dokument. Denna tid kan minskas ordentligt genom att scanna dokument för digitalisering. När ett utskrivet blad scannas och digitaliseras blir texten sökbar. Dessutom kan metadata läggas till. På så vis kan ni söka bland alla företagets arkiv och hitta det ni söker på bara några klick. Ännu en fördel med att scanna in dokument för digitalisering är att de kan förvaras på ett säkert sätt, utan risk för att förstöras i av bränder, översvämningar eller mögel, tack vare att de kan lagras i en molntjänst.

Bearbetning av filer

Självklart kan vi bearbeta de scannade filerna så att de blir snygga, hanterbara och anpassade efter er verksamhets behov. Kontakta oss på tryckeriet för scanning av gamla handlingar, rensning, upprätning och namngivning enligt önskemål.

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

Aktiva kunder

1 500

Uppdrag per år

6 700

Tryckportaler

60

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.