Så här har tryckportalen förenklat det för våra kunder

Seibu Giken DST tryckportal

Seibu Giken DST tryckportal

Seibu Giken DST behövde en överblick över alla deras trycksaker för att lätt kunna se att det är rätt material (genom pdf korrektur direkt på skärmen) och hålla koll på alla versioner och språk på datablad, foldrar, broschyrer, manualer och visitkort. Samt att direkt kunna se priset och hur priset påverkas om man beställer fler eller färre. Portalen används av flera användare med separat login som gör att varje användare kan beställa själv. Tidigare var man beroende av en person som gjorde det.

Portalen fungerar som vilken internetbutik som helst. Det gör att våra mindre IT erfarna anställda inte behöver lära sig vårt komplexa informationssystem för att lägga en beställning, alt. belasta en annan anställd för att beställa småsaker (trycksaker). Även för den som skapar trycksakerna behöver bara logga in och lägga en beställning och det är klart, ingen digital fil behöver skickas, ingen e-post med detaljer om kvantitet och frågor om pris rörande kvantitet. Portalen har reducerat ledtiden för att få fram trycksaker och förenklat en arbetsrutin som flera numera kan följa.

Genom att tillverka högkvalitativa luftavfuktare har Seibu Giken DST etablerat sig som en världsledande leverantör av avfuktare. Seibu Giken DST säljer avfuktarna via sina dotterbolag i Kenya, Kina, Polen och USA samt genom representanter i fler än 45 länder. Sedan start 1985 har Seibu Giken DST tillverkat över 70 000 avfuktare.

SeibuGiken_tryckportal

Överblick över Seibu Giken DST kategori ”Datablad – Finska”.

Seibu Gikens kategorier i sin tryckportal

Kategorierna styr kunden själv. Seibu Giken DST har valt kategoriseringen själva för att lätt kunna hitta produkterna som de letar efter. Man kan självklart söka efter specifika produkter med i sökrutan till höger. Vi kan gärna göra ett förslag för att få det mer överskådligt om man som kund inte har en specifik kategorisering som man vill hålla sig till.

  1. Datablad Här är det två undermenyer för att hålla bättre ordning och få det mer överskådligt. Finska och Svenska.
  2. Foldrar och broschyrer
  3. Manual 1x230V
  4. Manual 3x400V
  5. Visitkort

Leverans och fakturering

Sebu Giken DST har alltid samma faktureringsadress, så den är redan förifylld och inget som beställaren behöver tänka på. Beställningarna ska alltid gå med faktura och aldrig betalas med kort, så därför finns inte det valet aktiverat. Beställningarna kan skickas till två olika ställen, men alltid med samma fraktsätt. Så därför finns det bara de två valen inlagda med rätt adress och ett eget val där man kan märka sin leverans.

Kontaktpersoner på Kph för Seibu Giken DST tryckportal är:

Anette Nilsson, Projektledare

Sara Djurström, Kommunikaton & Digitala lösningar

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt