Webbshop, lagerhållning, distribution, kundtjänst

Chillages webbshop

Chillages webbshop

En lite ovanlig kund för oss, då det inte handlar om trycksaker. Men varför måste det handla om trycksaker när det kan handla om motorcykelkläder! Så här beskriver Chillage sig själva:

Det finns absolut kläder för alla som gillar MC, men vi upptäckte att vi saknade stilfulla kläder för jobb och fritid. Kläder som har MC-känsla och som passar på arbetet, på kundmöten, hos vännerna, när man går ut på kvällarna och som är sköna att bära när man behöver se välklädd ut. Så föddes idén med en kollektion av hög kvalitet där alla kläder har en liten broderad MC. Som att säga, här är det MC som gäller, fast diskret. Namnet? Jo, Chillage kommer från känslan när det varit fullt upp ett tag och så kommer tillfället när du äntligen får kliva ur ekorrhjulet och upp på ekerhjulet och bara rulla iväg. ”Time to get some chillage” (uttalas Tjillitj). Det är den känslan det handlar om.

Chillage produktbild

Detta är vad vår lösning innehåller:

Webbshop

Vi har skapat en webbshop åt Chillage utifrån kundens önskemål och med en integrerad betalningslösning via Nets. Kunden får orderbekräftelse och en leveransavisering när paketet går från oss, eller finns klart för upphämtning i vår butik på Bangårdsgatan 4a.

Chillage_webbshop

Lagerhållning

Vi lagerhåller alla produkter i vårt lager i Uppsala. Lagersaldot sköts automatiskt i webbshoppen där man lätt kan se aktuellt lagersaldo, händelser samt ta ut rapporter.

Distribution

Vi packar och levererar produkterna inom 3-5 arbetsdagar. Sen tillkommer PostNords leveranstid. Alla paket paketeras så miljövänligt som det bara går.

Kundtjänst

Kundtjänsten består av chillages mail doer@chillage.se, som går till oss och via e-post så hanterar vi alla kundtjänstärenden.

Trycksaker & Grafisk form

Det är sällan man klarar sig helt utan trycksaker. Två olika trycksaker har vi tagit fram, nämligen etikett och följebrev. Utifrån kundens önskemål så har vi även hjälpt till att utforma den grafiska formen med val av färger, typsnitt osv.

Chillage_följesedel_1

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt