Covid-19 produkter

Det blir mycket informationsmaterial som ska visas upp överallt där kunder kan vistas. Och det är extremt viktigt att påminna kunderna om att inte komma in till dig/er om de är sjuka samt att hålla avståndet. Alla kan vi hjälpas åt!

Här på Kph har vi tagit fram en golvdekal samt en magnetram för att upplysa kunderna som kommer in i vår butik på Bangårdsgatan 4A hur vi jobbar och rekommenderar kunderna nu under pandemin.

Första intrycket är viktigt

Alla dessa standardprodukter, eller provisorisk tejp som tejpats på golvet är inte något som förhöjer utseendet på kontoret, butiken eller receptionen. Och tyvärr så verkar det som att förhållningsreglerna kommer att behöva hållas ett tag till. Därför kan det vara värt att göra egna produkter enligt din grafiska profil och verkligen lyfta fram det som du tycker att det är viktigt för dina kunder!

Vi hjälper dig

Vi kan hjälpa dig med stort som smått. Kanske räcker det att byta färg och lägga in din logga? Det behöver inte vara avancerat för att det ska bli snyggt. Men vill man ha avancerat så kan vi självfallet hjälpa till med det med. Inga problem!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt