Svanenmärkta manualer i både små och stora upplagor

Manualer

Trycka Manualer

De flesta manualer är A5-broschyrer häftat i ryggen, men en manual kan även vara en A4 med spiral i ryggen, en pärm eller något helt annat. Du bestämmer hur du vill att din manual ska se ut för att passa den som ska läsa den. Till exempel så kan vi trycka på ett papper i plast som tål vatten och inte går att riva sönder, det kan vara bra att använda om manualen ska utså mycket slitage och hårda tag.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina kataloger kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Behöver manualen tåla tuffa tag?

Precis som det står i ingressen så har vi speciella papper som tål vatten utan att varken papper eller tryck blir påverkat. Det går heller inte att riva sönder pappret så det passar verkligen för manualer som ska kunna utstå mycket. En spiral i ryggen är också att föredra när den ska klara av att bläddras mycket i. Vi har även andra lösningar som laminat och hårda plast framsidor. Berätta för oss hur manualen ska användas så kan vi komma med tips och råd för hur den bäst ska produceras.

Tryckportalen

Men det finns många olika möjligheter för hur man kan använda sig av tryckportalen och speciellt om man har en egen tryckportal, där vi lägger upp mallar och anpassar efter just ditt behov och dina trycksaker. Låter det intressant så kan du läsa mer om det >>här<<, eller ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om hur det fungerar.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta manualer

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina manualer få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt