Inbjudningskort Fest

Inbjudningskort
och andra
trycksaker till festen!

Inbjudningskort och andra trycksaker till festen!

Fyller mamma jämt? Firar ni silverbröllop? Eller är det bara dags att ställa till med fest? Oavsett anledning är det första du bör göra att skicka ut inbjudningskort så att gästerna kan boka in dagen för ditt kalas. Passa då på att se över vilka andra trycksaker ni kan behöva – ditt tryckeri i Uppsala vet vilka trycksaker ni behöver till festen.

Trycksaker till festen du kan behöva

1. Inbjudningskort till fest

Festen med stort F är inte komplett utan ett vackert och personligt inbjudningskort. Låt din inbjudan till festen avspegla kalasets tema eller dess huvudpersoner!

2. Gästbok till fest

Att låta gästerna skriva en hälsning i en egentryckt gästbok skapar minnen från festen som kommer bevaras länge. 

3. Meny till fest

En trycksak som varje ståtlig middagsbjudning eller kvällsfest måste ha är menyn. Låt den gå ton i ton med övrig dekoration!

4. Dekor till fest

Här har du utrymme att experimentera helt fritt. Vill du kanske ha personifierade etiketter på öl-, vin och läskflaskor? Eller pappersdekorationer som hänger i taket med eget tryck? Bara fantasin sätter gränser för era trycksaker på festen.   

Över 50 års erfarenhet av trycksaker 

Vi hjälper er inte bara med inbjudningskortet till festen. Kph är det svanenmärkta tryckeriet i Uppsala med årtionden av erfarenhet. Vi arbetar med stora och små organisationer och företag, för att hjälpa dem att nå ut till sin målgrupp. Hör av dig, så kan vi ta reda på hur vi kan hjälpa dig. 

Vad har du på gång?

Digital och grafisk kommunikation.

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt