Svanenmärkta visitkort i både små och stora upplagor

Visitkort

Visitkort

Gör ett professionellt första intryck med ett snyggt visitkort. När det kommer till visitkort så är det viktigt att det både sticker ut ur mängden, samt att det är lättläst och funktionellt. Vi hjälper dig gärna med tips och förslag på vad som kan göra att ditt visitkort förmedlar rätt känsla. Kontakta oss om du undrar över något. Vi hjälper dig gärna!

Kph_trycka_visitkort_5

Våra egna visitkort, laminerade på både fram och baksida för en hållbarare och lyxigare känsla.

Bra att veta

Standardformatet på visitkort är 90×55, men självklart går det att anpassa efter det formatet du vill ha. När man gör originalet så kan det vara bra att tänka på att ha minst 3 mm marginal, samt att om det är utfallade så behöver det vara minst 3 mm utfall och skärmarkeringar. Ladda ner din visitkortsmall här, färdig med marginaler och utfall!

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur din trycksak kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Gå gärna in på vår inspirationsbank för att se olika sorters visitkort som vi tryckt. Där finns även andra trycksaker och expo-lösningar att inspireras av.

QR-kod

Vi kan lägga in en QR-kod på baksidan så att mottagaren lätt kan scanna av dina uppgifter och direkt lägga till dig som en kontakt i sin smartphone. QR-koden kan naturligtvis länka till något annat, som en hemsida eller dyligt.

Tryckportalen

Vår tryckportal fungerar extra bra för dig som har ett behov att hålla koll på ditt kontorsmaterial och kunna göra lätta och snabba beställningar med bara ett par klick. Det finns många olika möjligheter för hur man kan använda sig av tryckportalen, så som attesterade beställningar osv. Men det vanligaste är att det är en person (eller ett par) som har inloggning och som sköter beställningarna av kontorsmaterialet. Här kan du lägga upp allt som behövs, visitkort och korrespondenskort med variabla fält då du får korrektur direkt på skärmen, eller statiska mallar så som kuvert, block och dyligt. Man kan även lätt ha koll på lagervaror och beställa hela kit som består av flera mallar i ett enda svep. Vi går gärna igenom med dig hur dina behov ser ut och skapar din egna tryckportal därefter.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta visitkort

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina visitkort få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt