Svanenmärkta mappar i både små och stora upplagor

Mappar

Mappar

Det finns en mängd olika utföranden på mappar, allt för att passa just dina behov. Det vanligaste formatet på mappar är för A4 blad, men vi trycker självfallet mappar i andra format med. Till exempel så kan en mapp i A5-format vara betydligt smidigare för mapp-användaren än en större, lättare att få plats med i väskan och att hantera. Om det som mappen ska innehålla fungerar att skala ner så ska man definitivt fundera över om mappen verkligen måste i vara i A4-format.

Mapp i A5-format från vår inspirationsbank.

Efterbehandlingen på en mapp är viktig för slutresultatet, tex så kan vi laminera utsidan på mappen och stansa på olika sätt. Kanske vill man ha plats för ett visitkort, eller någon form av biljett?

Om du har frågor så är det bara att kontakta kontakta oss så hjälper dig. En mapp är en lite dyrare trycksak, om man jämför med tex en folder, så det kan vara bra att få tips om man vill få det så prisvärt som möjligt.

Kph’s standard mapp

Vi har tagit fram en mapp som vi har som ”standard” vilket gör att leveranserna kan snabbas på, och upplagorna kan vara mindre och fortfarande prisvärda.

Hämta InDesign mall på standard mappen >

Kph’s standardmapp i A4-format.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina mappar kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

QR-kod

Vi kan hjälpa dig att ta fram en QR-kod till dina mappar så att mottagaren lätt kan scanna av och få tag på relevant information.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta mappar

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina mappar få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt