Magnetdekaler för bilar och andra magnetiska ytor

Magnetdekal

Magnetdekal

En magnetdekal är perfekt att ha för tillfälliga eller återkommande budskap på magnetiska ytor såsom kylskåp, diskmaskin, whiteboardtavlor osv. Vi trycker i alla möjliga olika storlekar och former.

Magnetdekaler för bilen 

Ett vanligt sätt använda magnetdekaler på är på bilar. Att pryda firmabilen med företagets logotyp eller sätta en affärsmässig prägel på den privata bilen går lätt och smidigt att göra med magnetdekaler för bil. De sitter ordentligt på plåten, utan att för den sakens skull lämna några märken, och kan anpassas till just era behov av motiv och budskap. Vare sig ni är i behov av temporär exponering eller ett mer permanent marknadsföring kan magnetdekaler på bilar fungera utmärkt.

Magnetdekal på kylskåp

Ett exempel på ett återkommande budskap som man kan ha på ett kylskåp.

Inspiration magnetdekaler

Kika in på vår inspirationsbank för att se magnetdekaler och andra trycksaker vi gjort.

Vi gör mer än bara färg på papper eller tyg

Kph är det mångsidiga tryckeriet. Förutom tryck av magnetdekaler för olika ändamål kan vi hjälpa er med allt från fotografering, originalarbete, bildhantering och scanning. Kom gärna till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter. Här, på tryckeriets hemsida, ser du en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker? Kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt