Svanenmärkt konferensmaterial i både små och stora upplagor

Konferensmaterial

Konferensmaterial

Med konferensmaterial menas trycksaker som är bra att ha inför en konferens, som tex anteckningsblock, konferensblock, konferensmaterial, namnskyltar och utbildningsmaterial. Vi trycker konferensmaterial i många olika utföranden, storlekar och på många olika material.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Variabla trycksaker

För att personifiera trycksaken så kan man göra den variabel, med både text och bild. Då blir det betydligt mer intressant för mottagaren. Kanske kan varje konferensdeltagare få ett konferensblock med sitt namn på?

Crossmedia

En intressant produkt är crossmedia – marknadsföring över flera medier, vi har flera kunder som använder sig av det just inför olika event och konferenser. Kontakta oss så kan vi berätta hur du skulle kunna få nytta av det inför ditt event.

Tryckportalen

Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur ditt marknadsmaterial kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

Aktiva kunder

1 500

Uppdrag per år

6 700

Tryckportaler

60

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!