Svanenmärkta häften i både små och stora upplagor

Häfte

Häfte

Ett häfte brukar oftast vara en A4 eller A5 häftad i ryggen som en broschyr, eller en enkel häft uppe i vänster hörn. Kika gärna in kategorierna folder och broschyr som också kan räknas som häfte.

Kontakta oss så kan vi berätta mer och ge förslag på vad som skulle bli mest prisvärt för just ditt häfte.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina häften kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker. Just häften, foldrar och broschyrer är en typisk sån produkt som passar bra för Print on demand eftersom det ofta sker förändringar i materialet. Och samtidigt så kan det ju vara kul att passa på att förnya innehållet. Men om du är nöjd med din produkt så har vi det senaste materialet vi tryckte från sparat, så det är bara att höra av sig så trycker vi upp fler exakt likadana.

Svanenmärkt häfte

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina häften få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

Aktiva kunder

1 500

Uppdrag per år

6 700

Tryckportaler

60

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!