Svanenmärkta foldrar i både små och stora upplagor

Foldrar

Folder

En folder är ett blad som viks en eller flera gånger. Det mest vanliga är ett A4 som viks på mitten till en A5-folder, men det finns många olika format och vikningar, såsom dragspel eller altarskåp. Är du osäker på vad som passar dig hjälper vi dig gärna att trycka en folder som passar dina behov! En tryckt folder ska vara lättöverskådlig där det är lätt att få fram information och är därför perfekt för kortare presentationer, menyer, inbjudningskort och dylikt.

Folder_6sid_tumnagel_30x20

Skapa tryckfärdig pdf och mallar för foldrar

Under FAQ & Guider så finns det checklistor och steg för steg guider hur du gör för att skapa en tryckfärdig pdf på bästa vis. Vi jobbar med standarder som finns i adobe-programmen, så du behöver inte tänka på att ladda ner olika profiler som har en risk för att bli inaktuella. Det finns även färdiga InDesign-mallar att ladda ner för olika typer av foldrar, där format, marginaler och utfall redan är fixat.

Original & Grafisk form

Har du inget färdigt material och behöver hjälp med layout och grafisk form så har vi en kunnig originalavdelning som hjälper dig att ta fram ett förslag utifrån dina önskemål. Det är bara att kontakta oss, beskriv vad du vill ha hjälp med så ser vi till att rätt person hjälper dig.

Inspiration på foldrar

Vill du se hur andra har gjort? I vår inspirationsbank finns massvis av inspiration!

 

Olika falsningar och format

Man behöver inte alltid tänka att en tryckt folder ska vara vikt på mitten. Man kan göra olika former på en folder med hjälp av bland annat dragspelsfalsning, eller andra typer av falsningar på olika format. Foldern i filmen är en 8-sidig A5 med dragspelsfalsning.

QR-kod

Vi kan hjälpa dig att ta fram en QR-kod till din tryckta folder, så att mottagaren lätt kan scanna av den och få tag på relevant information.

Vad är skillnaden mellan folder och flyer?

En av de största skillnaderna mellan folders och flyers med tryck är antalet sidor. Inom tryckbranschen kan flyers ha maximalt två sidor. Allt som har mer sidor än så klassifiveras i regel som en folder eller broschyr beroende på antalet sidor. En annan skillnad mellan en tryckt folder och en tryckt flyer är falsningen, vilket är en grafisk term som handlar om vikningen av en trycksak. Flyers har i regel ingen falsning, medan folders alltid har det.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler foldrar när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkt folder

Vi på ditt tryckeri i Uppsala är stolta över vår svanenmärkning.  Trycker du hos oss på Kph kan också din folder eller dina andra trycksaker få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter. Här på vår hemsida får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker? Kontakta oss så hittar vi en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt