Vi skräddarsyr dina utskick

Direktreklam

Direktreklam

Med hjälp av variabeldata kan vi hjälpa dig att skräddarsy dina utskick och direktreklam för att nå varje specifik mottagare med precis rätt information. Det kan vara allt från nyhetsbrev, säljbrev, inbjudningar, informationsblad, vykort, broschyrer och andra trycksaker. Självklart plockar vi ihop trycksakerna, adresserar och levererar direkt till posten – allt för att underlätta för dig.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur din direktreklam kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Vår crossmediatjänst

Ett ypperligt komplement till tryckt direktreklam är vår crossmediatjänst. Crossmedia betyder marknadsföring över flera medier och inkluderar personliga hemsidor, e-post utskick, sms och mycket mer. Läs mer här >>.

QR-kod

Vi kan hjälpa dig att ta fram en QR-kod till din direktreklam så att mottagaren lätt kan scanna av och få tag på relevant information. Om du använder dig av vår crossmediatjänst så skulle QR-koden kunna leda till deras personliga sida.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkt direktreklam

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också din direktreklam få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri i Uppsala och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

Aktiva kunder

1 500

Uppdrag per år

6 700

Tryckportaler

60

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!