Vad vill du ska synas lite extra?

Bordsskyltar

Bordskyltar

Vi trycker bordskyltar (eller bordsryttare som man också kan kalla dem) i en massa olika former och varianter. Den vanligaste är en A4, som man viker i tre delar och limmar eller sätter en oblat för att hålla fast. Men det finns många olika varianter, och visst kan det vara extra kul att hålla sig utanför ”standard-formaten” och göra en helt egen som passar just ditt budskap som handen i handsken?

Kontakta oss om du undrar över något. Vi hjälper dig gärna!

Bordskylt till Radisson Blu finns i inspirationsbanken.

Format på bordskyltar/bordsryttare

Vi kan göra allt från så små bordsskyltar/bordsryttare så att de precis går att få ihop till riktigt stora. Hur stor bordsskylt vill du ha? Vi har inga standardformat utan kör ut på större ark och skär ner till det formatet som du vill ha.

Tillval och det lilla extra

Många kunder vill sätta ihop bordsryttarna/bordsskyltarna själva för att förenkla leveransen och förvaringen. I de fallen så bigar vi dem bara där det ska vikas för att det ska bli enkelt och framförallt snyggt. Men vi kan också montera ihop dem genom dubbelhäftande tejp, lim eller oblat. Kommer skylten stå lite mer utsatt så kan man laminera den för bättre hållbarhet.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur din trycksak kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under FAQ & guider.

Gå gärna in på vår inspirationsbank för att se olika sorters visitkort som vi tryckt. Där finns även andra trycksaker och expo-lösningar att inspireras av.

QR-kod

Vi kan lägga in en QR-kod på bordsskylten så att mottagaren lätt kan scanna av och få relevant information direkt i sin smartphone.

Svanenmärkta bordsskyltar

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina bordsskyltar få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt