Svanenmärkta block i alla möjliga utföranden

Block

Block

Block kan se ut på många olika vis, dels rutiga, randiga eller blanka. Men man kan också göra block av ordersedlar, fakturapapper, korrespondenskort och mycket annat. Vi anpassar blocken efter just ditt behov. Allt från vilken storlek som passar dig bäst till vilket tryck, hur många ark i varje block eller om du behöver karbonpapper.

I vår inspirationsbank så hittar du en hel del olika block, kika gärna in där och låt dig inspireras. Har du frågor så kontakta oss.

Bra att tänka på

Se till att ha bra med marginal på den sidan där blocket ska limmas, eller spiralen ska sitta. Om blocket ska utsättas för mycket slitage och behöver hålla så kan det vara en bra idé att laminera omslaget, så att det ser bra ut länge. Vi har både matt och blankt laminat.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur ditt block kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta block

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina block få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

Aktiva kunder

1 500

Uppdrag per år

6 700

Tryckportaler

60

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!