Rutiga, randiga eller blanka sidor? Standardformat eller anteckningsblocket som sticker ut? Vi hjälper dig!

Anteckningsblock

Anteckningsblock

Vi trycker anteckningsblock i många olika format och utförande. Du kan ha det randigt, rutigt eller blankt. Med bara en logo på, eller med mer information. Du kan även blada in informationsblad, ha ett omslag, eller bara en kartongbaksida för att få mer stadga.

Du kan snabbt och lätt beställa dina egna anteckningsblock i vår webbshop via knappen nedan.

Kontakta oss om du undrar över något. Vi hjälper dig gärna!

Block_spiral_tumnagel_30x20

Format

Som vi nämnde tidigare så finns det många olika utföranden på anteckningsblock. Oftast så trycks dem i standardformat, men det fungerar lika bra att trycka i vilket format som helst. Att trycka på ett annat format än standard kan få ditt block att sticka ut lite extra, om det är det som är syftet med trycksaken. Självklart kan man också välja exakt hur många ark som blocket ska innehålla.

Bindningar och extra tillval

Det finns några olika bindningar som vi oftast använder. Allra vanligast är att man sätter en spiral i överkant eller vänsterkant, men man kan också göra ett limbundet omslag, eller bara limbinda själva anteckningsidorna och sätta en kartong som stöd bak. Om blocket ska kunna utstå mer slitage så har vi speciella papper som tål både vatten och inte går att riva sönder, men oftast brukar det räcka med att laminera omslaget så att det håller längre.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur din trycksak kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under FAQ & Guider, där finns det även andra bra saker att tänka på när man skapar trycksaker, samt mallar.

QR-kod

Vi kan lägga in en QR-kod på anteckningsblocket så att mottagaren lätt kan scanna av och få relevant information direkt i sin smartphone.

Svanenmärkta anteckningsblock

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina anteckningsblock få den gröna svanen. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Inspiration på anteckningsblock

I vår inspirationsbank finns flera olika block, där kan man se hur det kan se ut med olika tillval, som till exempel med en plastframsida som vi har på våra egna block.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt