KPH - Tryck manualer

Manualer

De flesta manualer är A5-broschyrer häftat i ryggen, men en manual kan även vara en A4 med spiral i ryggen, en pärm eller något helt annat. Du bestämmer hur du vill att din manual ska se ut för att passa den som ska läsa den. Till exempel så kan vi trycka på ett papper i plast som tål vatten och inte går att riva sönder, det kan vara bra att använda om manualen ska utså mycket slitage och hårda tag.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina kataloger kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Behöver manualen tåla tuffa tag?

Precis som det står i ingressen så har vi speciella papper som tål vatten utan att varken papper eller tryck blir påverkat. Det går heller inte att riva sönder pappret så det passar verkligen för manualer som ska kunna utstå mycket. En spiral i ryggen är också att föredra när den ska klara av att bläddras mycket i. Vi har även andra lösningar som laminat och hårda plast framsidor. Berätta för oss hur manualen ska användas så kan vi komma med tips och råd för hur den bäst ska produceras.

Tryckportalen

I vår öppna tryckportal kan du lätt göra en beställning på manualer med ett par klick.

Men det finns många olika möjligheter för hur man kan använda sig av tryckportalen och speciellt om man har en egen tryckportal, där vi lägger upp mallar och anpassar efter just ditt behov och dina trycksaker. Låter det intressant så kan du läsa mer om det >>här<<, eller ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om hur det fungerar.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta manualer

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina manualer få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

 

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

 

Relaterat material

Kuponger

Vi trycker kuponger i alla möjliga olika format och utseenden. Kuponger kan innehålla streckkoder eller QR-koder. Vi kan hjälpa dig…

Läs mer

Biljetter

Vi trycker biljetter i alla möjliga olika format och utseenden. De flesta biljetter brukar blockas ihop om små buntar, och…

Läs mer

Årsredovisning

Vi trycker årsredovisningar både åt den mindre föreningen och åt större i företag i större upplagor. Att ha en snyggt…

Läs mer

Tidningar

Vi trycker många olika sorters tidningar, allt från medlemstidningar till den lilla föreningen till större tryckningar av magasin som ska…

Läs mer

Register

Att ha ett eget register istället för ett standard register i en pärm gör att hela innehållet känns mycket lyxigare…

Läs mer

Rapporter

En rapport är oftast i A4, och spiralbunden i ryggen. Men självklart finns det flera olika varianter av rapporter både…

Läs mer

Program

Vi trycker program i alla möjliga utföranden och på olika papperssorter. Det kan vara bröllopsprogram, kursprogram, dagsprogram eller något annat….

Läs mer

Nyhetsbrev

Ett nyhetsbrev är oftast en A4 med tryck på en eller två sidor, i färg eller svartvitt. Men självklart trycker…

Läs mer

Prislistor

Prislistor kan vara allt från ett ark till en hel bok. Oavsett vad så hjälper vi dig att ta fram din…

Läs mer

Klistermärken

Klistermärken trycks i många olika format, vi kan skära dem till rätt format direkt och så finns det färdig stansade…

Läs mer