Flyer

När det kommer till flyer så är det viktigt att de står ut och fångar mottagarens intresse direkt. Annars finns det en risk att de åker direkt i närmsta sopkorg och ingen tänker mer på det. Vi hjälper dig med att trycka dina flyers så att de står ut i mängden och dessutom blir prisvärda så att du kan dela ut många.

Få ut det mesta av din flyer

Vi trycker flyers i en mängd olika utföranden, allt från billigast möjliga på vanligt skrivarpapper och bara svart tryck till mer avancerade som du ser på bilden nedan. Det är lätt att göra sin flyer till det där ”lilla extra” och vi har verktygen för det.  Produkterna på bilden har stansats ut i ett format som gör att de sticker ut i mängden, men man kan även tänka på att välja ett lite snyggare papper, trycka i färg eller kanske ha med någon form av lack. Är du osäker på hur du ska göra och vilka valmöjligheter som finns så kontakta oss så berättar vi gärna vad vi tror kan vara mest effektivt och prisvärt för dig.

flyer

Inspiration

Kika in vår inspirationsbank för att se hur andra flyers sett ut som vi tryckt tidigare.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina flyers kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

QR-kod

Vi kan hjälpa dig att ta fram en QR-kod till dina flyers så att mottagaren lätt kan scanna av och få tag på relevant information.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkt flyer

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina flyers få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

 

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Kuponger

Vi trycker kuponger i alla möjliga olika format och utseenden. Kuponger kan innehålla streckkoder eller QR-koder. Vi kan hjälpa dig…

Läs mer

Biljetter

Vi trycker biljetter i alla möjliga olika format och utseenden. De flesta biljetter brukar blockas ihop om små buntar, och…

Läs mer

Årsredovisning

Vi trycker årsredovisningar både åt den mindre föreningen och åt större i företag i större upplagor. Att ha en snyggt…

Läs mer

Tidningar

Vi trycker många olika sorters tidningar, allt från medlemstidningar till den lilla föreningen till större tryckningar av magasin som ska…

Läs mer

Register

Att ha ett eget register istället för ett standard register i en pärm gör att hela innehållet känns mycket lyxigare…

Läs mer

Rapporter

En rapport är oftast i A4, och spiralbunden i ryggen. Men självklart finns det flera olika varianter av rapporter både…

Läs mer

Program

Vi trycker program i alla möjliga utföranden och på olika papperssorter. Det kan vara bröllopsprogram, kursprogram, dagsprogram eller något annat….

Läs mer

Nyhetsbrev

Ett nyhetsbrev är oftast en A4 med tryck på en eller två sidor, i färg eller svartvitt. Men självklart trycker…

Läs mer

Prislistor

Prislistor kan vara allt från ett ark till en hel bok. Oavsett vad så hjälper vi dig att ta fram din…

Läs mer

Manualer

De flesta manualer är A5-broschyrer häftat i ryggen, men en manual kan även vara en A4 med spiral i ryggen,…

Läs mer