Böcker

Vi trycker böcker i många olika format och utföranden, de flesta har limbunden rygg men det finns även andra alternativ. Kika in böckerna i vår inspirationsbank för att få inspiration. Har du frågor så hjälper vi dig gärna med vad som kan vara bäst och mest prisvärt för dig.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Olika utseenden på böcker

Det finns många olika saker att tänka på när det kommer till utseendet av en bok för att det ska få rätt känsla. På många böcker vi trycker så är det en limbunden rygg, men det finns även andra alternativ med skyddsomslag och hård pärm. En bok som det ska bläddras mycket i kanske kan vara bra att ha en spiral på? För att omslaget ska hålla sig snyggt länge så laminerar vi omslaget, med matt eller blank laminat beroende på vad som passar boken bäst. Tillsammans med kunden så tar vi fram en slutprodukt som förmedlar rätt känsla och som både vi och kunden känner oss stolta över!

En boks väg!

Följ boken ”Bromsa åldrandet, bli Beauty Forever av Janet Sandberg” på vägen genom vår produktion.

Original

Det är viktigt att ha ett bra grundmaterial för att få en så snygg bok som möjligt.

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina böcker kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan. Tveka inte att be om hjälp om du känner dig osäker.

Ryggbredd

Om du gör originalet själv och vill lägga till en text på ryggen så kan du räkna ut ryggens bredd >>här<<.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta böcker

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina böcker få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Bocker_1

Relaterat material

Kuponger

Vi trycker kuponger i alla möjliga olika format och utseenden. Kuponger kan innehålla streckkoder eller QR-koder. Vi kan hjälpa dig…

Läs mer

Biljetter

Vi trycker biljetter i alla möjliga olika format och utseenden. De flesta biljetter brukar blockas ihop om små buntar, och…

Läs mer

Årsredovisning

Vi trycker årsredovisningar både åt den mindre föreningen och åt större i företag i större upplagor. Att ha en snyggt…

Läs mer

Tidningar

Vi trycker många olika sorters tidningar, allt från medlemstidningar till den lilla föreningen till större tryckningar av magasin som ska…

Läs mer

Register

Att ha ett eget register istället för ett standard register i en pärm gör att hela innehållet känns mycket lyxigare…

Läs mer

Rapporter

En rapport är oftast i A4, och spiralbunden i ryggen. Men självklart finns det flera olika varianter av rapporter både…

Läs mer

Program

Vi trycker program i alla möjliga utföranden och på olika papperssorter. Det kan vara bröllopsprogram, kursprogram, dagsprogram eller något annat….

Läs mer

Nyhetsbrev

Ett nyhetsbrev är oftast en A4 med tryck på en eller två sidor, i färg eller svartvitt. Men självklart trycker…

Läs mer

Prislistor

Prislistor kan vara allt från ett ark till en hel bok. Oavsett vad så hjälper vi dig att ta fram din…

Läs mer

Manualer

De flesta manualer är A5-broschyrer häftat i ryggen, men en manual kan även vara en A4 med spiral i ryggen,…

Läs mer