Almanackor

I vår tryckportal kan du ladda upp dina egna bilder och kan direkt se slutresultatet på skärmen innan du lägger din beställning. Våra färdiga mallar på almanackor finns i formaten A3, A4 och A5, men självklart trycker vi i andra storlekar och utseenden med! Du kan även komma in med foton som vi scannar in, eller om du har dem digitalt så sätter vi ihop almanackan åt dig.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Personlig almanacka 2018

Nu finns almanackan för 2018 uppe i tryckportalen, redo att beställas. Nytt för i år är ny layout samt att vi även har en mindre variant i A5. Passar perfekt på kontors skrivbordet! Priset för A3 är 199:- och A4 179:-. Välkommen med din beställning >>här<<.

Almanackorna trycks i vår högsta kvalité på ett tjockt silkpapper.

kalender_januari

Olika utseenden på almanackor

Självklart har vi våra standard mallar för hur en almanacka ser ut, med en spiral i överkant och ett hål för att kunna hänga upp almanackan. Men eftersom vi har stora möjligheter i vår produktion så tveka inte att fråga om du vill ha en annan lösning på din almanacka. Ska den tåla lite mer kan det vara bra att laminera sidorna tex, eller att man häftar den som en broschyr. Som sagt, många möjligheter finns och vi berättar gärna mer för dig hur vi kan göra din almanacka personlig!

Almanacka för din förening

Ansgars ryttare har tryckt sin almanacka hos oss i flera år, och det blir en riktigt snygg produkt som vi är stolta över att vara leverantör till. Kika in filmen för att se en glimt av almanackan och kanske för att få lite inspiration.

 

Original

Har du scannat in bilder själv, eller digitalt så är det bra att tänka på att det ska vara bra upplösning för bästa resultat. Är du osäker så kan vi dubbelkolla dina bilder innan du beställer.

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina almanackor kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta almanackor

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina almanackor få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Kuponger

Vi trycker kuponger i alla möjliga olika format och utseenden. Kuponger kan innehålla streckkoder eller QR-koder. Vi kan hjälpa dig…

Läs mer

Biljetter

Vi trycker biljetter i alla möjliga olika format och utseenden. De flesta biljetter brukar blockas ihop om små buntar, och…

Läs mer

Årsredovisning

Vi trycker årsredovisningar både åt den mindre föreningen och åt större i företag i större upplagor. Att ha en snyggt…

Läs mer

Tidningar

Vi trycker många olika sorters tidningar, allt från medlemstidningar till den lilla föreningen till större tryckningar av magasin som ska…

Läs mer

Register

Att ha ett eget register istället för ett standard register i en pärm gör att hela innehållet känns mycket lyxigare…

Läs mer

Rapporter

En rapport är oftast i A4, och spiralbunden i ryggen. Men självklart finns det flera olika varianter av rapporter både…

Läs mer

Program

Vi trycker program i alla möjliga utföranden och på olika papperssorter. Det kan vara bröllopsprogram, kursprogram, dagsprogram eller något annat….

Läs mer

Nyhetsbrev

Ett nyhetsbrev är oftast en A4 med tryck på en eller två sidor, i färg eller svartvitt. Men självklart trycker…

Läs mer

Prislistor

Prislistor kan vara allt från ett ark till en hel bok. Oavsett vad så hjälper vi dig att ta fram din…

Läs mer

Manualer

De flesta manualer är A5-broschyrer häftat i ryggen, men en manual kan även vara en A4 med spiral i ryggen,…

Läs mer