Broschyr

Broschyrer kommer i många olika former och utseenden, men vanligast är att det är i A4 eller A5-format och klamras i ryggen. Vi har många olika papper att trycka på, för att få fram rätt känsla som du vill att din broschyr ska ge. Efterbehandlingen är också en viktig del att tänka på när man bestämmer utseendet på broschyren. För ett lyxigare och hållbarare resultat kan vi laminera omslaget. Utöver att ha klamrad rygg så kan man också ha en spiral eller ett limbundet omslag.

Har du frågor så kontakta oss.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina broschyrer kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Olika falsningar och format

Man behöver inte alltid tänka att en broschyr ska vara klamrad, eller bundet på något annat vis i ryggen. Man kan även göra olika former av bland annat dragspelsfalsning, eller andra typer av falsningar på olika format. Just denna i filmen är en 8-sidig A5 med dragspelsfalsning.

 

Inspiration

Kika in vår inspirationsbank för att se hur andra flyers sett ut som vi tryckt tidigare.

QR-kod

Vi kan hjälpa dig att ta fram en QR-kod till dina flyers så att mottagaren lätt kan scanna av och få tag på relevant information.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkt broschyr

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också din broschyr få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Utställningsmaterial

Inför en mässa är det mycket trycksaker och utställningsmaterial som behövs. Vi hjälper dig med material som behöver finnas i…

Läs mer

Reklam

Reklam är såklart en viktig del av ett företags marknadsföring och kan se ut på ungefär lika många olika sätt…

Läs mer

Vykort

Vykort är en bra trycksak för att nå sina kunder eller kontakter. Man kan använda vykortet som direktreklam, information, tävlingar,…

Läs mer

Mappar

Det finns en mängd olika utföranden på mappar, allt för att passa just dina behov. Det vanligaste formatet på mappar…

Läs mer

Folder

En folder är ett blad som viks en eller flera gånger, det mest vanliga är ett A4 som viks på…

Läs mer

Direktreklam

Med hjälp av variabeldata kan vi hjälpa dig att skräddarsy dina utskick och direktreklam för att nå varje specifik mottagare…

Läs mer

Dekaler

Vi trycker och skär ut direkt i en självhäftande vinyl som finns i både vit och i andra färger. När…

Läs mer

Affischer

Det är bra att ha affischer för att synas inför kampanjer, events, produktlanseringar och reklam. Vi trycker affischer i de…

Läs mer