Affischer

Det är bra att ha affischer för att synas inför kampanjer, events, produktlanseringar och reklam. Vi trycker affischer i de flesta format och det finns många olika kvalitéer på materialet vi trycker på. Självklart trycker vi på många olika papperssorter, men även på mer hållbar canvas eller väv.

Om du har färdigt material, så kan du enkelt beställa på direkt här på hemsidan genom att klicka dig vidare till vår tryckportal.

Kontakta oss om du undrar över något. Vi hjälper dig gärna!

Format

Som vi nämnde tidigare så finns det många olika utföranden på affischer. Vanligaste är att man trycker på standard format som A3 eller A4, men man kan trycka på helt andra format med. Vilket kan göra att din affisch står ut ur mängden. Självklart så trycker vi på större format med, men då räknas det in under kategorin storformat som du kan läsa mer om här >>.

Extra tillval

Om din affisch ska tåla mer så kan man laminera den, med matt eller blankt laminat. Man kan också montera upp den på en kapaskiva så att den blir mer stabil, till exempel som ett studentplakat. På storformats avdelningen så finns det mer olika sorters tillval beroende på vad för typ av affisch eller vepa man ska göra.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur din trycksak kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Gå gärna in på vår inspirationsbank för att se olika sorters visitkort som vi tryckt. Där finns även andra trycksaker och expo-lösningar att inspireras av.

Tryckportalen

Vår tryckportal fungerar extra bra för dig som har ett behov att hålla koll på dina trycksaker digitalt och kunna göra lätta och snabba beställningar med bara ett par klick. Det finns många olika möjligheter för hur man kan använda sig av tryckportalen, så som attesterade beställningar osv. Men det vanligaste är att det är en person (eller ett par) som har inloggning och som sköter beställningarna av kontorsmaterialet. Här kan du lägga upp allt som behövs, visitkort och korrespondenskort med variabla fält då du får korrektur direkt på skärmen, eller statiska mallar så som kuvert, block och dyligt. Man kan även lätt ha koll på lagervaror och beställa hela kit som består av flera mallar i ett enda svep. Vi går gärna igenom med dig hur dina behov ser ut och skapar din egna tryckportal därefter.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta affischer

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina affischer få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

 

Relaterat material

Utställningsmaterial

Inför en mässa är det mycket trycksaker och utställningsmaterial som behövs. Vi hjälper dig med material som behöver finnas i…

Läs mer

Reklam

Reklam är såklart en viktig del av ett företags marknadsföring och kan se ut på ungefär lika många olika sätt…

Läs mer

Vykort

Vykort är en bra trycksak för att nå sina kunder eller kontakter. Man kan använda vykortet som direktreklam, information, tävlingar,…

Läs mer

Mappar

Det finns en mängd olika utföranden på mappar, allt för att passa just dina behov. Det vanligaste formatet på mappar…

Läs mer

Folder

En folder är ett blad som viks en eller flera gånger, det mest vanliga är ett A4 som viks på…

Läs mer

Direktreklam

Med hjälp av variabeldata kan vi hjälpa dig att skräddarsy dina utskick och direktreklam för att nå varje specifik mottagare…

Läs mer

Dekaler

Vi trycker och skär ut direkt i en självhäftande vinyl som finns i både vit och i andra färger. När…

Läs mer

Broschyr

Broschyrer kommer i många olika former och utseenden, men vanligast är att det är i A4 eller A5-format och klamras…

Läs mer