Tryck marknadsmaterial

Med marknadsmaterial så menas alla trycksaker som behövs för att kunna marknadsföra det du vill marknadsföra. Ditt företag, en speciell produkt eller har du kanske ett kommande event på gång? Vi trycker allt från affischer, broschyrer, dekaler, direktreklam, foldrar, mappar, vykort, reklam, utställningsmaterial och andra trycksaker som passar vid marknadsföring. Läs mer om varje produkt genom att klicka på produkten i menyn.

Kontakta oss så berättar vi mer och ger förslag på vad som skulle passa just dig!

Variabla trycksaker

För att personifiera trycksaken så kan man göra den variabel, med både text och bild. Då blir det betydligt mer intressant för mottagaren.

Crossmedia

En annan intressant sak när det kommer till marknadsföring är crossmedia – marknadsföring över flera medier. Läs mer om både variabeldata och crossmedia under menyn lösningar.

Tryckportalen

Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur ditt marknadsmaterial kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Fullservice och bredd.

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara de flesta material och format, många utställningsmaterial och olika märken och olika typer av montering och efterarbete.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!