KPH - Tryck pärmar

Pärmar

Det är bra att ha en pärm när det är material som ska kunna bytas ut, vid till exempel utbildningar, kurser, presentationer eller säljmaterial. Det finns en mängd olika varianter på hur pärmar kan se ut. Alla anpassade för just det ändamålet som de är till för. Vi ger dig gärna förslag på vad för typ av pärm som skulle passa just ditt behov och vad som kan behövas i form av register, mappar och andra tillbehör. Självklart plockar vi ihop pärmarna efter dina önskemål.

Har du frågor så kontakta oss.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur din pärm kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta pärmar

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också innehållet i dina pärmar få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Tryckportalen

Vår tryckportal fungerar extra bra för dig som har ett behov att hålla koll på ditt kontorsmaterial och kunna göra lätta och snabba beställningar med bara ett par klick. Det finns många olika möjligheter för hur man kan använda sig av tryckportalen, så som attesterade beställningar osv. Men det vanligaste är att det är en person (eller ett par) som har inloggning och som sköter beställningarna av kontorsmaterialet. Här kan du lägga upp allt som behövs, visitkort och korrespondenskort med variabla fält då du får korrektur direkt på skärmen, eller statiska mallar så som kuvert, block och dyligt. Man kan även lätt ha koll på lagervaror och beställa hela kit som består av flera mallar i ett enda svep. Vi går gärna igenom med dig hur dina behov ser ut och skapar din egna tryckportal därefter.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Fakturor

Att ha en förtryckt faktura ger ett lyxigt intryck. Vi trycker fakturor i både små och stora volymer, i färg…

Läs mer

Brevpåsar

Det är viktigt med rätt förpackning när man skickar saker, med brevpåsar eller vadderade kuvert så blir logistiken smidig. Vi…

Läs mer

Block

Block kan se ut på många olika vis, dels rutiga, randiga eller blanka. Men man kan också göra block av…

Läs mer

Visitkort

Gör ett professionellt första intryck med ett snyggt visitkort. När det kommer till visitkort så är det viktigt att det både sticker…

Läs mer

Kuvert

Det finns en uppsjö av olika kuvert. Stora och små, med fönster och utan fönster, med remsa eller självhäftande. Ett…

Läs mer

Korrespondenskort

Korrespondenskort, eller även kallat korrkort, är en väldigt användbar trycksak som fungerar som ett större visitkort, där det finns plats…

Läs mer

Brevpapper

Brevpapper är en viktig del av ett företags grafiska profil som visas utåt, att ha ett färdigtryckt brevpapper ger ett…

Läs mer