Fakturor

Att ha en förtryckt faktura ger ett lyxigt intryck. Vi trycker fakturor i både små och stora volymer, i färg eller svartvitt och i olika utseenden beroende på hur du vill ha dem. Utöver att trycka på vanligt papper så kan vi även trycka dem på idemset (karbonpapper) och numrera.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina kataloger kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Tryckportalen

I vår tryckportal så skapar vi en egen portal där du har alla dina återkommande trycksaker, just för kontorsmaterial så fungerar det toppen och du har fullständig koll på ditt material samt att en beställning går på bara ett par klick. Du har full koll på tidigare orderhistorik och kan lätt återbeställa.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker. Vi spar ditt material, så det är enkelt att bara göra en tilltryckning när det är dags för fler.

Svanenmärkta fakturor

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina fakturor få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!