Block

Block kan se ut på många olika vis, dels rutiga, randiga eller blanka. Men man kan också göra block av ordersedlar, fakturapapper, korrespondenskort och mycket annat. Vi anpassar blocken efter just ditt behov. Allt från vilken storlek som passar dig bäst till vilket tryck, hur många ark i varje block eller om du behöver karbonpapper.

I vår inspirationsbank så hittar du en hel del olika block, kika gärna in där och låt dig inspireras. Har du frågor så kontakta oss.

Bra att tänka på

Se till att ha bra med marginal på den sidan där blocket ska limmas, eller spiralen ska sitta. Om blocket ska utsättas för mycket slitage och behöver hålla så kan det vara en bra idé att laminera omslaget, så att det ser bra ut länge. Vi har både matt och blankt laminat.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur ditt block kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta block

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina block få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

kontorstryck_block

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

 

Relaterat material

Fakturor

Att ha en förtryckt faktura ger ett lyxigt intryck. Vi trycker fakturor i både små och stora volymer, i färg…

Läs mer

Brevpåsar

Det är viktigt med rätt förpackning när man skickar saker, med brevpåsar eller vadderade kuvert så blir logistiken smidig. Vi…

Läs mer

Pärmar

Det är bra att ha en pärm när det är material som ska kunna bytas ut, vid till exempel utbildningar,…

Läs mer

Visitkort

Gör ett professionellt första intryck med ett snyggt visitkort. När det kommer till visitkort så är det viktigt att det både sticker…

Läs mer

Kuvert

Det finns en uppsjö av olika kuvert. Stora och små, med fönster och utan fönster, med remsa eller självhäftande. Ett…

Läs mer

Korrespondenskort

Korrespondenskort, eller även kallat korrkort, är en väldigt användbar trycksak som fungerar som ett större visitkort, där det finns plats…

Läs mer

Brevpapper

Brevpapper är en viktig del av ett företags grafiska profil som visas utåt, att ha ett färdigtryckt brevpapper ger ett…

Läs mer