KPH - Tryck utbildningsmaterial

Utbildningsmaterial

Utbildningsmaterial kan vara i många olika format, det kan vara en pärm, folder, broschyr, bok eller bara lösa ark. Vi hjälper dig med vilket som! Är du osäker på vad som passar bäst så kontakta oss så kan vi guida dig till vad som blir bäst och mest prisvärt för dig. Ett bra tips är också att gå igenom vår inspirationsbank för att få inspiration.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Något vi har stor erfarenhet av

Vi har levererat både trycksaker och övrigt utbildningsmaterial till många olika konferenser, kurser och event. Vi kan det här.

Lämna över ansvaret till oss, så plockar vi ihop allt här och levererar direkt till konferensen på utsatt tid. Är det material som vi inte gör själva så går det bra att leverera det direkt från er leverantör till oss så fixar vi det. Inga problem!

Är det något du undrar över så kan våra erfarna projektledare hjälpa dig.

utbildningsmaterial

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur din trycksak kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Gå gärna in på vår inspirationsbank för att se olika sorters visitkort som vi tryckt. Där finns även andra trycksaker och expo-lösningar att inspireras av.

QR-kod

Vi kan lägga in en QR-kod på utbildningsmaterialet så att mottagaren lätt kan scanna av och få relevant information direkt i sin smartphone.

Tryckportalen

Vår tryckportal fungerar extra bra för dig som har ett behov att hålla koll på dina trycksaker digitalt och kunna göra lätta och snabba beställningar med bara ett par klick. Det finns många olika möjligheter för hur man kan använda sig av tryckportalen, så som attesterade beställningar osv. Men det vanligaste är att det är en person (eller ett par) som har inloggning och som sköter beställningarna av kontorsmaterialet. Här kan du lägga upp allt som behövs, visitkort och korrespondenskort med variabla fält då du får korrektur direkt på skärmen, eller statiska mallar så som kuvert, block och dyligt. Man kan även lätt ha koll på lagervaror och beställa hela kit som består av flera mallar i ett enda svep. Vi går gärna igenom med dig hur dina behov ser ut och skapar din egna tryckportal därefter.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkt utbildningsmaterial

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också ditt utbildningsmaterial få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Namnskyltar

Vi hjälper dig att trycka upp dina namnskyltar, och vi kan även sortera dem i bokstavsordning och plocka i dem…

Läs mer

Konferensmaterial

Det är en hel del material och trycksaker som behövs vid en konferens. Foldrar, mappar, broschyrer, pennor, namnbrickor och mycket…

Läs mer

Konferensblock

Ett konferensblock är ett mindre block än ett anteckningsblock. Ofta är det i formatet A5 och ca 10 blad per…

Läs mer

Anteckningsblock

Vi trycker anteckningsblock i många olika format och utförande. Du kan ha det randigt, rutigt eller blankt. Med bara en…

Läs mer